Menu Close

Стартира нов и уникален проект

2 min to read

Уроците на трейдъра милионер дават едно ново разбиране за ролята на менталното в трейдърската работа. Оказва се, че най-големи са психологическите трудности. Бързо се научаваш как да търгуваш. Лесно намираш и изучаваш основните теории и стратегии, но когато нещата опрат да реална търговия, най неочаквано започваш повече да губиш, отколкото да печелиш. Да, никой не е скрил от теб, че 95% от трейдърите НЕ успяват, но ти наивно си мислиш, че няма да попаднеш в тази категория.

Гледаш графиката на отминалото движение и си мислиш, че е много лесно да се печели на пазара. Казваш си: „Ето тук е могло да си отворя дълга позиция и днес вече щях да имам печалба повече от 5 фигури.“ Веднага започваш да калкулираш каква би могла да бъде печалбата ти в долари и се понасяш на вълните на мечтите си. И точно тук попадаш в една огромна заблуда, от която никой няма намерение да те извади.

Скоро сам ще установиш, че едно е да следиш какво се случва на пазара, а съвсем друго е да гледаш как се променя резултата от отворената ти позиция. Между двете няма нищо общо – едното е съзерцание, а другото – психика. И докато съзерцанието се удава еднакво добре на всички, то реалните резултати от трейдинга са функция само на действията, които извършваш на пазара. А всичко, което правим, се ръководи от това, с което разполагаме „под капачката“.

Смарт трейдръс

С менталната подготовка на трейдърите обаче НИКОЙ не се занимава. По подразбиране, в това отношение всеки е оставен сам да се оправя и напълно естествено начинаещите цопват в гьола на неуспяващите. И единственият начин да се измъкнат е да се издърпат сами за косите като легендарния барон Мюнхаузен.

Е „баронската работа“ никой не може да е свърши вместо вас, но има много неща, които могат да ви помогнат в това отношение. Именно тук е „нишата“ на проекта Смарт трейдърс и точно затова той е нов и уникален. По своята същност проектът е естествено продължение на необичайните уроци на трейдъра милионер, намерили място в четирите книги от едноименната поредица. Четирите книги са събрани в пълно хартиено издание и е много препоръчително менталната ви подготовка да започне именно оттам.

Важно е да отбележа, че Смарт трейдърс не преповтаря съдържанието на книгите, а ги надгражда с нови знания и конкретни техники. Разгледайте атрактивния сайт, следете авторското съдържание в блога, възползвайте се от всичко, което се предлага.

Прочетете повече за проекта!

Елате в общността на смарт трейдърите!

Posted in Акценти
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.