Menu Close

За автора

1 min to read

Здравейте, казвам се Стефан Трашлиев и от 2011 г. се изявявам като индивидуален трейдър на финансовите пазари. Докато усвоявам тази нова професия, ме осени желанието да споделям свои и чужди знания, които да са от полза и на други, които навлизат в трейдинга. Да реализирам това ми помага дългогодишният ми опит като журналист популяризатор.

От комбинацията между трейдинга и журналистиката се появи списание Трейдър. Неговата тематика е фокусирана върху изграждането на необходимите качества за успешна търговия на финансовите пазари. Публикувам интервюта и стратегии, разглеждам важни трейдърски проблеми, помествам новини и анализи за форекс и други финансови инструменти.

В продължение на моята популяризаторска мисия, започнах да пиша и да издавам книги, посветени на предизвикателството как да печелим дългосрочно на финансовите пазари. В тях описвам умения и техники за самоизграждането на трейдъра. Научил съм ги от своите чуждестранни учители и ментори и ги прилагам в индивидуалната си трейдърска практика.

Поредицата „Уроци на трейдъра милионер” се състои от четири книги. Първите три от тях излязоха последователно като електронни издания през 2014 г. и 2015 г. Не мога да не отбележа факта, че всяка от тях се радва на голям успех сред читателите, което за определен период им отреждаше място сред най-продаваните е-книги. А след излизането и на третото заглавие, за повече от 1 месец сред топ 10 на бестселърите на Хеликон бяха и трите книги едновременно. През 2016 г. издадох на хартия тези три книги и добавих четвърта, която написах специално за пълното издание на поредицата.
Bij
Естествено продължение на “Уроците” е авторският проект Smart traders, в който се намирате. Той продължава да се развива, но неговата идея е да заеме една празнина в изграждането на трейдърите – менталната подготовка.

 

 

 

Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.