Menu Close

Тестът на системата ХИТ завършва с успех

2 min to read

Добавям още един месец към тестовия период е още проценти към постигнатата доходност. Цифрите и диаграмата демонстрират устойчивост и висока успеваемост на системата ХИТ!

 

profit-target-1589

След края на първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия, много от участниците се поинтересуваха дали продължавам да търгувам по системата ХИТ и дали ще публикувам постигнатите от мен резултати и занапред.

Имах намерение, дебютът на системата ХИТ да сложи край на тестовия период. Заради много въпроси обаче и за да вдъхна увереност на колегите, че системата носи устойчиви резултати, реших да публикувам данни и за още един месец. За по-малко от двадесетина работни дни – от 10.11. до 05.12 натрупаната от предишните 5 месеца сума нарасна с още 9,73 процента, а общата успеваемост за целия период от половин година достигна 88,3 на сто.

резултати от търговска система ХИТ

Напомням, че тестът на търговската система ХИТ се провежда с реална сметка, захранена с четирицифрена сума. Единствено на участниците в Ателието съобщих точните стойности на началния капитал и на постигнатата доходност. Само пред тях обявих и някои параметри от същината на търговската система ХИТ, както и „тънката“ настройка на ума, донесла ми благоприятна промяна в моята търговия.

С тази публикация и  с поместената тук пълна диаграма обявявам тестът на търговската система ХИТ за приключен и успешен. Считам, че постигнатите за половин година резултати  красноречиво доказват, че системата ХИТ се представя успешно и демонстрира устойчива доходност.

Специално искам да подчертая, че създаването на системата ХИТ, както и на концепцията за холистичния трейдинг стъпва изцяло върху наученото от уроците на трейдъра милионер. Да, това са същите „Уроци на трейдъра милионер“, които съм описал в четири последователни книги и които „обърнаха хастара“ на мисленето ми. Пресъздавам ги там по същия непринуден начин, по който достигнаха и до мен самия, убеден, че те могат да изиграят същата положителна роля и за всеки друг трейдър, който ги прочете и прилага.

Пълното издание „Уроци на трейдъра милионер“ се продава online в списание Трейдър. Можете да го купите с наложен платеж, с автограф от автора, дори и от чужбина и да станете един от стотиците български трейдъри, които възприемат тези знания и стават победители както в живота, така и в трейдинга.

Posted in Блог
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.