Menu Close

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА „УРОЦИ НА ТРЕЙДЪРА МИЛИОНЕР“

3 min to read

На английски език поредицата излиза под името “Trading in the mind”.

 

С голямо вълнение искам да ви споделя, че поредицата „Уроци на трейдъра милионер“ тръгва към читателите от целия свят. Първоначално на английски език ще бъдат издадени първите три книги, които последователно, а впоследствие и трите заедно станаха бестселъри в Хеликон като е-книги през 2014 и 2015 г.

На английски език поредицата излиза под името “Trading in the mind”, а отделните части носят аналогични на българските заглавия – Settings, Programming и Strategics. Вече повече от 2 години не спирам да получавам възторжени отзиви от читателите, не спира да ме въодушевява и факта, че „Уроците“ помагат и на други начинаещи трейдъри да променят своя начин на мислене и да излязат на пистата на успеха.

Големият ефект на Уроците върху българските колеги ми даде увереност, че посланията на книгите са нужни и полезни за retail трейдърите. А всички ние търгуваме едни и същи пазари, където и да живеем. Еднакъв е стремежът ни към успех, еднакви са проблемите и предизвикателствата, които трябва да преодолеем. Затова издавам книгите и на английски език.

Голяма заслуга за издаването на поредицата “Trading in the mind” има моят добър приятел Живко Тодоров, който е един от най-добрите филмови преводачи в България. Благодарение на своите отлични познания на разговорния английски език, Живко умело пресъздава атмосферата на нашите диалози с трейдъра милионер и колоритния език, който той използва.

В портфолиото на Живко Тодоров са множество култови филми, достигнали до българските зрители в негов превод. Ето някои от най-известните заглавия:

 • All That Jazz (Ах, този джаз)
 • Apocalypse Now (Апокалипсис сега)
 • Braveheart (Смело сърце)
 • Chinatown (Китайски квартал)
 • Dances With Wolves (Танцуващият с вълци)
 • The Empire Strikes Back (Империята отвръща на удара)
 • Forrest Gump (Форест гъмп)
 • Hair (Коса)
 • Jesus Christ Superstar (Исус Христос суперзвезда)
 • Kramer vs Kramer (Крамър срещу Крамър)
 • Lethal Weapon 1, 2, 3 (Смъртоносно оръжие 1, 2, 3)
 • Midnight Express (Среднощен експрес)
 • Once Upon A Time In America (Имало едно време в Америка)
 • Terminator 1, 2 (Терминатор 1, 2)
 • Titanic (Титаник) 1997 г.
 • Unforgiven (Непростимо)
 • The Untouchables (Недосегаемите)

 

Изрично изброявам всички тези заглавия, защото за мен е чест, че Живко се ангажира с превода на „Уроците“. Ефектът от нашите разговори с трейдъра милионер се изгражда бавно от посланията, които образно и впечатляващо достигат до читателите, както това се случи и с мен самия. Разбиранията на Тим постепенно се наместиха в мисленето ми и, вследствие на тази вътрешна промяна, аз успях да рестартирам своя трейдинг и категорично да подобря своите търговски резултати.

Във всяка книга от поредицата почти дословно пресъздавам уроците на трейдъра милионер, заедно „приключенията“, които съпътстват нашите разговори, защото магията може би произтича именно от тяхната цялост. Затова е много важно всичко това да бъде пресъздадено автентично и на английски език, за да има този силен ефект и върху читателите навсякъде по света. Уверен съм, че Живко Тодоров се е справил отлично с това предизвикателство.

Първата книга от поредицата “Trading in the mind: Settings” вече се предлага в Amazon. Освен като електронно Kindle издание, гигантската световна книжарница предлага и вариант книгата да бъде отпечатана при поискване. Тази опция  изключителна полезна, тъй като paperback книгите се търсят също от класически книжарници и библиотеки.

Все пак привилегията да четат „Уроци на трейдъра милионер“ в оригинал имат само българските трейдъри. А в пълното издание, с което те сега се разпространяват в България, е включена и още една книга четвърта – „Машина за пари“. В същия стил тя допълва уроците и довършва изграждането на успешните трейдъри.

Банер

✅✅✅ Бестселърът „Уроци на трейдъра милионер“ популярно пресъздава съвременни икономически теории относно поведенческите финанси и механизмите за взимане на търговски решения. 🏆🏆🏆

🔰🔰🔰 Съдържание, анотации и мнения – на лендинг страницата на книгата. 📙

Posted in Акценти
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.