Menu Close

Потърси Стефан Трашлиев!

5 min to read

за отговор на своите проблеми като трейдър или инвеститор

 

Уважаеми приятели,

Инициативата „Потърси Стефан Трашлиев“ е продължение на моята активност да предоставям „знания на българските трейдъри и инвеститори. Занимавам се с инвестиране от 2005 г., а с търговия на финансовите пазари – от 2011. Не парадирам с диплома за финансово образование, не съм работил във финансови институции, нямам също така и лиценз за финансов консултант. Но пък за сметка на това имам богат практически опит.

Започнах, подобно на всички обикновени хора, които решават да управляват личните си финанси, и постепенно, в хода на своето израстване, достигнах до разбирания, които не се научават нито в университета, нито от голата теория. Практиката на инвестициите и спекулациите е нещо съвсем различно от академичните знания по темата и няма нищо общо с представите, създадени от рекламите и медийните публикации.

Когато „в играта“ са нашите собствени пари, емоциите изместват здравия разум, а книжните правила се срутват като пясъчни кули. Противно на нашите очаквания, пазарите отказват да се подчинят на теориите и стратегиите, а с методите на житейската си логиката започваме да взимаме поредица от грешни решения. Поради тази причина, в инвестирането и спекулирането

Постигането на успех е огромно предизвикателство

Формално погледнато, това предизвикателство всеки решава сам за себе си, но се убедих, че беседването със съмишленици помага. Полезно е да обсъдиш своите проблеми с хора, тръгнали преди теб по пътя. Безценно е да „усетиш“ и да възприемеш мисленето на тези, които успяват. Именно затова, споделям своите преживявания, изводи и заключения от реалната си практика.

По трудния начин се убедих, че с механични методи на търгуване не може да се печели от предстоящото на пазара. Установих, че причинно-следствените връзки не работят, а традиционните видове анализ не са достатъчни да надникнем зад графиката на ценовото движение. Своите „различни“ знания и разбирания аз споделям с хората като мен, започнали неравната борба с превратностите на пазара.

Пиша статии и книги и чрез тях съм в контакт със стотици български трейдъри и инвеститори. Директно общувам с колеги на срещи и събирания, които организирам или участвам. Но реших, че мога да направя и нещо повече – да обсъдя с желаещите техни индивидуални трудности и проблеми. Именно в тази насока е инициативата „Потърси Стефан Трашлиев“. Защото твърдо вярвам, че

Успешен човек е този, който помага на другите

Моята лична кампания е за всички които проявяват интерес към инвестирането и търговията на световните финансови пазари. Без значение дали само обмисляте да го направите, дали вече сте започнали или пък сте стигнали до отчаяние, вие можете да ме потърсите и да поговорим за нещата, които ви вълнуват или тревожат.

Potarsi

В този ред на мисли, непременно трябва да подчертая, че както в тази кампания, така и в другите си инициативи, аз НЕ давам съвети какво точно да си купите или продадете, не предлагам услуги, свързани с управление на вашите пари и не работя в полза на никоя финансова институция.

Попълнете и изпратете формата по-долу, а аз ще се свържа с вас на посочения e-mail и ще ви предложа ден и час за нашето чуване по телефон или скайп. В един личен разговор за около 20-ина минути ще се фокусираме върху въпросите и проблемите, които вие лично сте поставили, и които вие лично трябва да отстраните от своя път към постигането на вашия личен успех като трейдър или инвеститор. И забележете, това ще бъде

Конфиденциално и безплатно за вас

Преди обаче да ми изпратите формата за нашита лична среща от двете страни на телефонната линия, потърсете ме в публичното пространство. Можете да направите това по много различни начини.

  • Въведете името ми в Google и ще видите основните акценти на моята активност.
  • Отворете издаваното от мен списание Трейдър и ще намерите повече от 100 мои авторски статии.
  • Прочетете книгите за финанси, инвестиции и успех, които съм написал. Няколко от тези книги са достъпни напълно безплатно.
  • Безплатно можете да прочетете и първите 70 страници от моя бестселър „Уроци на трейдъра милионер“, в който описвам своето „висше образование“ по реална търговска практика.

Моето „следване“ обаче съвсем не е суха академична материя, „Уроците“ са едно истинско приключение на индивидуално израстване. Постарал съм се да го предам напълно достоверно, благодарение на което всеки от читателите открива себе си в книгата. Защото това са реалните неща, с които се сблъскват обикновените хора в своите практически действия да „завъртят“ личните си финанси.

Тази предварителна подготовка от ваша страна е много важна за нашия разговор, защото, за да мога да ви помогна, ние задължително трябва да говорим на един и същи език. Трябва да се запознаете с моя „различен“ начин за възприемане и анализиране на пазара. И да повярвате, че

Вашият успех зависи САМО от вас

За да ви бъда максимално полезен, много е важно, освен данни за връзка с вас, да ми дадете и достатъчно информация за себе си като попълните полетата във формата за заявка:

  • Какъв практически опит имате? Тук накратко отбележете, примерно „форекс, акции, 3 г.“ или „начинаещ – демо“
  • Как анализирате и търгувате? Тук също накратко отбележете, примерно „Фигури“, „Подкрепа и съпротива“, „Вълнова теория“, „MA, RSI и др.“
  • Кои книги от „Уроци на трейдъра милионер“ сте прочели? Тук с „1,2,3 или 4в1“отбележете кои „Уроци“ от поредицата сте прочели.
  • Темата за нашия разговор: Тук в свободен текст опишете основната тема, върху която искате да говорим

 

Информацията във всяко едно от тези полета е много важна и задължително трябва откровено да я попълните. Задължително, за да имаме база за разговор, е да сте прочели и „Уроци на трейдъра милионер“. Тази книга промени моите разбирания за трейдърската работа и тези разбирания непременно ще бъдат базата на нашия разговор. Или с други думи, както за мен, “Уроците“ са основата, върху която може да израсне и вашият успех.

Разбира се, и това непременно трябва да го отбележа, аз НЕ искам вашите лични данни и затова не попълвайте информация, с която може да бъдете идентифицирани. Първо прочетете нашата Политика за личните данни, и едва след това попълнете и изпратете

Форма за заявка:

Име (required)

Актуален Email (required)

Телефонен за връзка (required)

Какъв практически опит имате? (required)

Как анализирате и търгувате? (required)

Кои книги от „Уроци на трейдъра милионер“ сте прочели? (required)

Темата за нашия разговор (required)

Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.