Menu Close

ОТДЕЛЕТЕ 1 ЧАС И ЧУЙТЕ ТАЗИ КНИГА

1 min to read

Разказ от първо лице за това, което действително ви очаква в света на големите пари.

Макар да е посветена на трейдинга, книгата „Митове и реалност за търговията на финансовите пазари“ е предназначена за всички, които искат да вземат бъдещето в свои ръце – кроят планове за нов бизнес и проучват възможности за инвестиране. Има различни начини за постигане на финансова независимост и търговията на финансовите пазари определено е един от тях.

За разлика от други видове малък бизнес обаче, които никой НЕ те изкушава да започнеш, инвестирането и търговията на финансовите пазари активно се пропагандират и рекламират. Поради тази причина много обикновени хора решават да опитат късмета си и  попадат в… лабиринт от митове, където няма указателни табели за вярната посока. Затова начинаещите тръгват ЗАЕДНО с останалите, но тълпата категорично НЕ върви към желаната от всички финансова свобода.

Mitove_Korica

Книгата е издадена от AUDIOBOOK BG и се разпространява БЕЗПЛАТНО. Тя е с продължителност 59 минути и е пресъздадена от актьора Звезделин Минков. Със своя школуван глас той придава нужната тежест на  темата за търговията на финансовите пазари, както и на дълбочината, където се крият подводните камъни по пътя към успеха.

„Благодарение на опита, който натрупах през изминалите години – пише авторът Стефан Трашлиев, – лично стигнах до много истини за реалностите в трейдърската работа и затова считам, че е много важно откровено да ги споделя с всички, които се интересуват от тази дейност или други, които вече са започнали, но все още не реализират това, коeто са очаквали.“

Аудиокнигата „Митове и реалност за търговията на финансовите пазари“ е един разказ от първо лице за това, което действително ви очаква в света на големите пари.

Отделете 1 час и чуйте какво е то!

Posted in Блог
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.