Menu Close

Опит

1 min to read

puzzleВ най-пълна степен титулната идея на проекта Смарт трейдърс намира място в споделянето на опит – уроци на трейдъра милионер в действие. Всички сме посещавали семинари, уебинари и обучения, където по-опитни от нас са ни показвали графики, тренд линии, индикатори, графични фигури, нива на подкрепа и съпротива, точки за отваряне на позиции и т.н. И нямайте никакво съмнение, че тези знания са напълно необходими и задължителни. Но има много важни неща, които просто отсъстват от теоретичните обучения – обмяната на практически опит.

Тези неща трейдърите учат по трудния начин – чрез трупане на собствен болезнен и скъп опит на реална търговия. Никой начинаещ не е психически подготвен за това,  което го очаква на пазара. Трейдингът няма аналог в „цивилния“ живот, а капризите на ценовите изменения могат да разцентроват всеки нормален човек. Никой трейдър не притежава изначално необходимите качества за новото си поприще, но въпреки това, с аматьорски плам се изправя срещу  професионалистите на пазара. И тук непознаването на пазара веднага нарежда начинаещите в отбора на губещите. Срещу големите играчи те се опитват да противопоставят своите немощни познания за трендове, линии и графични фигури – все неща, които всички знаят?!

Искам да дам своя принос това да се промени и затова ще споделям с вас много неща от своя практически опит. Моята индивидуална еволюция като трейдър ме изведе на нова орбита – търгувам в тандем с трейдъра милионер и станах част от Евро Екип. Методите и подходите, които ползваме там, са уникални за нашата страна и, дори и да се прилагат на други места по света, те не стават публично достояние. Разбира се, аз няма да споделям с вас цифри или пък стратегии, които представляват търговска тайна, но въпреки това ще ви предоставям достатъчно интересна и полезна информация, с която да се докоснете до практическата работа на реални трейдъри.

 

Posted in Какво предоставям?
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.