Menu Close

Коучинг

1 min to read

COACHКонцепцията на коучинга е заимствана от спорта, където треньорът трябва да помогне на спортиста да преодолее вътрешните препятствия, които му пречат в постигането на върхови резултати. Тези техники се пренасят и в други сфери, но целта остава същата – да се отключи потенциала на хората за постигането на успех.

По принцип в коучинга няма профилиране. Важно е коучът да познава дейността на своя клиент, но не е задължително да е майстор в неговата работа. В трейдинга обаче спецификата на нашата работата е изключително голяма и затова е много препоръчително коучът също да е трейдър. Знам това от личния си опит, защото мой наставник е трейдъра милионер. Есенцията от нашите коучинг сеанси съм включил в четвъртата книга „Уроци на трейдъра милионер“, която фигурира само в пълното издание на поредицата.

Това е и причината да включа коучинга сред дейностите на проекта Смарт трейдърс. Считам, че за много от колегите това ще даде голяма порция надежда усилията им в нашия труден занаят най-накрая ще се увенчаят с успех. Считам, че коучингът за трейдъри трябва да бъде един напълно индивидуален процес, защото, макар и общи, проблемите на всеки от нас са строго индивидуални.

В същото време, коучингът трябва да стъпи върху знанията, които трейдърът вече има. В традиционните обучения обаче са застъпени верни, но напълно недостатъчни знания. В тях има големи празнини именно върху същността на трейдърската работа. Затова в Смарт трейдърс коучингът и обучението вървят ръка за ръка. Във всяка една от програмите, които предлагаме, те ще се съчетават, за да дадат на трейдърите нови разбирания и умения, които да ги изведат на пистата на успеха.

Posted in Какво предоставям?
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.