Menu Close

Консултации

1 min to read

КонсултацииОще веднага ясно трябва да заявя, че в Смарт трейдърс НЕ се предлагат финансови консултации. Затова, за да избегна всякакво недоразумение по този въпрос, ще ги наричам „смарт консултации“. Това означава, че НЯМА да получавате съвети, касаещи извършването или неизвършването на някакви сделки. Смарт консултациите ще се разпростират върху менталната част от трейдърската работа, поведението и психологията на трейдъра, правилното разбиране на пазара и други неща, които са много по-важни за нашите финансови резултати, отколкото изглежда.

Давам си сметка, че повечето хора предпочитат готовите решения – купи тук, продай там. Но какво да се прави – законът има специални изисквания към лицата, на които е „позволено“ да дават инвестиционни съвети. Но имам и друга, по-важна причина – смятам, че

готовите решения НЕ са помогнали на никого.

Като ученик на трейдъра милионер, аз също няма да ви предлагам порция риба, а ще ви помагам САМИ да започнете да си я ловите и приготвяте. Защото съм сигурен, че само така можете винаги да сте сити:)

Смарт консултациите няма да се провеждат като еднократна среща, на която ще разменяме съвети срещу пари. При адвокатите може и да е така, но там отиваме, за да научим какво е написано в законите. В нашата работа е далеч по-сложно – всеки успешен трейдър има собствени правила и закони. Затова смарт консултациите имат за цел да започнем създаването на вашето индивидуално законодателство, да ви отклонят от отъпкания път на неуспяващите и да ви насочат към подходящия за вас модел на успеха.

Прочетете повече за смарт консултациите, научете какви са цените и процедурата за провеждане, вижте какво е първото, което трябва да направите, за да започнете своето смарт израстване.

Posted in Какво предоставям?
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.