Menu Close

Информация за книгата

2 min to read

„Уроци на трейдъра милионер” се състоят от четири основни части, всяка от които е особена в отделна книга. Първите три от тях излязоха последователно като електронни издания през 2014 г. и 2015 г. Не мога да не отбележа факта, че всяка от тях се радва на голям успех сред читателите, което за определен период им отреждаше място сред най-продаваните е-книги. А след излизането и на третото заглавие, за повече от 1 месец сред топ 10 на бестселърите на Хеликон бяха и трите книги едновременно.

В това книжно тяло съм преработил и събрал заедно тези три книги и съм добавил четвърта, която тук се издава за първи път.

[infobox size=24 icon=none000 type=none width=80% bgcolor=#FEF6D2 bordercolor=#FFD300 color=#444444 size=16 border=full style=square]Данни за пълното издание: страници – 544 ; формат – 16,5 х 23 см. Цена – 28 лв.[/infobox]

В първата книга разказвам за моята среща с Тим – трейдъра милионер. Тя стана съвсем случайно и продължи с чести разговори по време на нашия престой в Созопол. В тези разговори аз се запознах с гледната точка на един преуспял трейдър и научих как да си създам специфичните настройки на ума, необходими за трейдърската професия.

С трейдъра милионер имаме редица срещи и след това, много от тях – лично, а други – с посредничеството на електронните технологии. По специална покана на Тим, участвах в един от неговите бутикови семинари. За уроците, които научих на този семинар, разказвам във втората книга. Те са посветени на най-голямата загадка в трейдинга – защо лигата на печелившите наброява едва 5 процента. Заедно с мен, от първо лице ще чуете какво е необходимо да направи трейдъра, за да програмира своя успех.

Единствено в Смарт трейдърс помествам откъси от пълното издание.

Третата книга е черешката на уроците на трейдъра милионер – неговата стратегия за печалба. Представените тук виждания са изключително универсални и същевременно – лесни за разбиране и практическо приложение. Неговата формула за успех е специален „подарък” за българските трейдъри и тогава считах, че тя представлява завършек на моето обучение.

Оказа се обаче, че уникалните знания, получени от трейдъра милионер не започнаха автоматично да работят за подобряване на моите резултати. Дори напротив, направиха ме самонадеян, непредпазлив и алчен – все неща, които пазарът не прощава. Наложи се да се обърна за помощ към Тим, а той ми оказа неоценимо съдействие за моето личностно самоизграждане – единственият начин за превръщане на потенциала в успех. Някои от неговите най-важни уроци включвам в четвъртата книга, която е посветена на превръщането на трейдъра в машина за пари.

Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.