Menu Close

Знания

1 min to read

LearnОще от библейски времена се знае, че знанията са в основата на всичко. Така е и в трейдърската работа. Интернет предлага всичко, което е необходимо на начинаещия и всеки бързо може да се научи как да търгува на световните финансови пазари. Това обаче далеч не е достатъчно. Необходимо е начинаещият да вникне в същността на пазара, да опознае собствената си психология и не на последно място – да работи върху самия себе си.

По тези въпроси обаче знанията далеч не са чак толкова много, а тези теми отсъстват от традиционните обучения. Откровено казано, тази подготовка е оставена на самия трейдър и тя обикновено се провежда по метода на пробите и грешките. В това се корени и основната причина за големия брой на неуспяващите. Затова първото, което Смарт трейдърс предлага са специфични знания за движещите сили на пазара, както и за менталната трансформация и адаптация на трейдъра към трейдърската работа.

Богат източник от такива знания се съдържа в книгите от поредицата „Уроци на трейдъра милионер“, които вече могат да се прочетат и като пълно хартиено издание. Важно е да отбележа, че Смарт трейдърс не преповтаря съдържанието на книгите, а ги надгражда с нови знания и конкретни техники. Ще ги откриете сред публикациите в блога, които са фокусирани върху две основни теми – психология на трейдъра и холистичен трейдинг. Те присъстват и в програмите за обучение и коучинг, които предлагаме.

Posted in Какво предоставям?
Translate content - choose a language =>
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.